Gemeente Den Haag

Vind je de kosten voor isolatie veel? Dan is het goed om te weten dat de gemeente Den Haag een subsidiebudget voor duurzaamheid heeft. Dat betekent dat je een deel (max. 50%) van de isolatie gesubsidieerd krijgt. Isoleren kost zo minder geld.

Alle huidige regelingen in Den Haag

Naast de landelijke regeling (ISDE) kun je in de stad Den Haag ook gebruik maken van de volgende regelingen.

 • Subsidie voor isolatie
  Particuliere woningeigenaren en particuliere verhuurders, VvE-ers en ANBI-organisaties kunnen een subsidie voor isoleren krijgen van Gemeente Den Haag. Het gaat om de volgende bedragen per m2 in euro’s:

  Type isolatie Subsidie per m2
  Dak- en vloer isoleren €12,50
  Gevel isoleren €20
  Spouw isoleren €5

  Bekijk de website: www.denhaag.nl/subsidie-isolatie/

 • Duurzaamheidsfonds VvE’s
  Zijn er minder dan 8 appartementen in jouw VvE? Dan kun je gebruik maken van deze regeling: www.denhaag.nl/vve-subsidie/

Meer over de regelingen vind je hier: www.denhaag.nl/milieu-subsidies/

Vragen?

Als je vragen hebt over vergunningen of de regelingen dan kun je het beste contact opnemen met Gemeente Den Haag. Of bel het telefoonnummer 14 070.

Isolatiebedrijf vinden in Den Haag

Gebruik onze offerteservice om in contact te komen met isolatiebedrijven uit Den Haag. Ze staan je graag te woord en kunnen een gratis kostenoverzicht incl. jaarlijkse besparingen voor je opmaken.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten