Je woont in Utrecht en je bent eruit: je gaat je huis of een gedeelte van je huis laten isoleren. Dat is voor vrijwel iedereen een goede keuze omdat je er in de toekomst geld mee gaat besparen. Nu je de keuze gemaakt hebt voor isolatie is de volgende stap het op zoek gaan naar een geschikt isolatiebedrijf. Daarnaast moeten er nog meer dingen worden geregeld. Dit artikel helpt je daarmee verder.

Op zoek naar een bedrijf

De eerste stap is het zoeken naar een bedrijf. Je kan eens rondvragen bij je kennissenkring of ze aanbevelingen hebben voor een bepaald isolatiebedrijf. Als dat het geval is kan je heel snel een bedrijf gevonden hebben. Wanneer je geen bekenden uit de omgeving hebt die hun woning al hebben laten isoleren kan je natuurlijk zelf op zoek. In Utrecht zijn veel bedrijven te vinden en kom je via onze offerte service snel in contact met goede lokale partijen. De bedrijven die je te zien krijgt kan je vervolgens met elkaar gaan vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld op de kwaliteit, de snelheid en de prijs van de isolatie.

Een bedrijf kiezen

Het kan zijn dat je na je zoektocht zeker weet welk bedrijf er geschikt is. Dan kan je contact opgaan nemen met dit bedrijf om te kijken of zij daadwerkelijk aan jou wensen kunnen voldoen. Het kan ook zijn dat je de keuze lastig vindt, dan zou je nog kunnen kijken naar de reviews van anderen die hier hun woning lieten isoleren. Je kan ook met meerdere bedrijven contact op gaan nemen om zo verder te kijken welke het beste bij je past.

Het vervolg

Heb je een afspraak gemaakt met het bedrijf? Dan gaat het waarschijnlijk al snel gebeuren en kan je gaan profiteren van alle voordelen van woningisolatie. Wanneer het bedrijf geweest is, is alles ook geregeld. In de gemeente Utrecht worden helaas geen subsidies meer verstrekt voor isolatie.

Kosten met en zonder subsidie weten?

Vraag dan vrijblijvende offertes op bij specialisten in je regio. En vergelijk het aanbod om een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en je besparing op jaarbasis te krijgen. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.

Zie:
Gemeente Utrecht
Provincie Utrecht

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten