Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Is er veel overlast als ik vloerisolatie of kruipruimte isolatie laat plaatsen?

Last van de werkzaamheden zal niemand echt hebben. Het plaatsen van isolatie in de kruipruimte is een klus die meestal in een halve dag klaar is. Zolang er niet vroeg in de ochtend of laat op de avond gewerkt wordt, zal er niet veel geluidsoverlast zijn. Er is voor het isoleren van een kruipruimte ook geen breekwerk nodig, dus dat scheelt al een hoop.

Ook bij het isoleren van de vloer valt het mee. Deze wordt vaak vanuit de kruipruimte (dus aan de onderkant) geïsoleerd. Dit gebeurd met bijv. spuitmateriaal of met isolatieplaten en het aanbrengen daarvan kan vrijwel in stilte gebeuren.

Als je gaat verbouwen en een nieuwe vloer incl. vloerisolatie (dus isolatie aan de bovenkant) laat aanbrengen of dit zelf doet, dan zal er natuurlijk wel overlast zijn. Maar iemand die gaat verbouwen gaat dan al uit van overlast.

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten