Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Wat kost kruipruimte isolatie?

In een rijtjeshuis met een vloeroppervlak van 45 m2, moet je rekenen op een kostenpost van €900 tot €1.200 dat je kwijt bent aan kruipruimte isolatie. Bij een hoekwoning met een vloeroppervlak van 50 m2 komt het bedrag neer op €1.000 tot €1.300. Een 2-onder-1-kap woning met een vloeroppervlak van 75 m2 komt uit op €1.100 tot €1.400.

Materiaalkosten

Buiten de ruimte die geïsoleerd moet worden, hangt de prijs ook nog af van het type materiaal dat gebruikt wordt om het werk te verrichten. Zo zijn isolatiematrassen, in ons voorbeeld van een rijtjeshuis, het goedkoopste, namelijk €1.200 voor het opvullen van minimaal 35 cm. Polystreenchips zijn dan weer €100 duurder en heb je daar een laag van 30 tot maximaal 35 cm per m2 van nodig.

Vraag offertes aan

Om een concreet beeld te krijgen van wat het isoleren van de kruipruimte in je woning gaat kosten, is het verstandig om meerdere offertes op te vragen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de prijzen die gevraagd worden. Je kunt dan overwegen om of voor de goedkoopste optie te gaan of voor meer kwaliteit te kiezen en een duurdere offerte te nemen.

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten