Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Wat kost spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop, dat komt vooral doordat er niet veel werk zit aan het plaatsen van het isolatiemateriaal. Wat je precies betaalt hangt op de eerste plaats af van het type woning. Gemiddeld betaal je zo een €15 per m2. Uitgaande van een appartement ben je dan €500 tot €600 kwijt. Je bespaart vervolgens zo een €150 per jaar op je energierekening.

Bij een rijtjeshuis ben je wat meer kwijt, €800 tot €1.100 en bespaar je €200 per jaar. Een hoekwoning wordt meteen wat duurder: €1.200 tot €1.400 in totaal en levert een energiebesparing van €350 per jaar op. Het isoleren van een 2-onder-1 kap woning kost €1.500 tot €1800 en levert een jaarbesparing van €500 op. De prijzen voor een vrijstaande woning beginnen ongeveer bij €2.200 en lopen op tot €2.500. De isolatie levert vervolgens een jaarbesparing van €600 op.

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten