Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Kan ik dakisolatie laten plaatsen?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het isoleren van je dak. Op de eerste plaats kijk je naar het type dak van je woning. Heb je een hellend of een plat dak? Dit zorgt al voor aanzienlijke verschillen in het isoleren ervan.

Een veelgemaakte fout bij het isoleren van daken is dat er geen ruimte over blijft zodat het dak kan ‘ademen’. Het gevolg is dat er vochtproblemen ontstaan en daarom schimmel ontstaat.

Er komt veel bij kijken

Het isoleren van een dak is een flink proces, zeker als het om een hellend dak gaat. Het is daarom het beste om een klus als deze over te laten aan een vakman, die weet wat hij doet en hoe alles gedaan moet worden. Mocht je het toch liever zelf doen, laat je dan informeren bij een bouwmarkt over de isolatiematerialen die je het beste kunt gebruiken en op welke manier je te werk moet gaan.

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten