Is er subsidie voor isolatie?

Is het tijd dat je je huis gaat isoleren, maar kijk je op tegen de kosten die het met zich mee gaat brengen? Dan kun je kijken naar manieren om de kosten extra te drukken. Minder betalen voor isolatie kan bijv. met een eventuele subsidie van de Rijksoverheid of jouw gemeente.

De huidige subsidie: ISDE 2023

De meest recente subsidie voor woningisolatie valt dit jaar onder de ‘Investeringssubsidie Duurzame Energie’, de ISDE-regeling. Als je gebruik wilt maken van deze regeling dan dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Lees verder op pagina ISDE-regeling 2023.

Informeer ook bij je gemeente

Informeer online of via het gemeentelijk loket naar de mogelijkheden in jouw gemeente. Zo zijn er gemeenten die je een lening geven tegen een aantrekkelijke rente of in andere gevallen kun je een deel van de kosten terugkrijgen. Hier vind je de regelingen in alle gemeenten: www.energiesubsidiewijzer.nl.

Wat kost jouw woning isoleren?

Benader (lokale) isolatiebedrijven en vraag max. 4 offertes aan. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de prijzen en mogelijkheden.

Gratis & vrijblijvend

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten