Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Woningisolatie subsidie Gerkesklooster

Als je in Gerkesklooster woont en van plan bent om je huis te isoleren dan kun je ook dit jaar gebruik maken van een isolatiesubsidie. De kosten voor het isoleren van je woning hangen af van verschillende factoren. Met subsidie verbetert het rendement op je investering en zal bovendien de terugverdientijd korter worden. Daarom is het raadzaam om eerst de mogelijkheden te bekijken voordat je een keuze maakt.

Maak gebruik van onze gratis offerte service en laat je adviseren over de mogelijkheden. Een van de 129 aangesloten isolatiebedrijven staat je graag te woord. Er is altijd wel een lokale specialist in regio Gerkesklooster of omstreken die je verder kan helpen.

Subsidie isolatie Gerkesklooster

Als je in Gerkesklooster woont dan kun je op dit moment gebruik maken van een subsidie van de Rijksoverheid, maar soms ook een extra bedrag van je gemeente of provincie krijgen. Hoe een subsidie precies werkt verschilt per gemeente en provincie. Zo zijn er gemeenten die je een lening geven tegen een aantrekkelijke rente en in andere gevallen kun je een deel van de kosten terugvragen. Zie ook pagina alle lokale regelingen. De huidige landelijke regelingen voor isolatiemaatregelen zijn:

  • ISDE-subsidie: woningisolatie valt dit jaar onder de ISDE-regeling.
  • BTW-regeling: je kunt gebruik maken van een verlaagd BTW-tarief op de arbeidskosten.

Laat een isolatiebedrijf uit Gerkesklooster je adviseren over de mogelijkheden. Vraag gratis offertes op.

Bekijk ook pagina’s:
> Spouwmuurisolatie
> Gevelisolatie
> Dakisolatie
> Kruipruimte isolatie
> Dubbel glas
> Vloerisolatie

Totale kosten isolatie Gerkesklooster

Hieronder volgen enkele prijsvoorbeelden voor isoleren waar een eventuele subsidie nog niet in verwerkt zit.

Vorm Gewone woning
(70 m2)
Hoekwoning
(100 m2)
2-onder-1 kap
(130 m2)
Spouw €1.100 €2.100 €2.600
Dak €1.850 €2.250 €2.750
Vloer €1.650 €1.850 €2.550
HR++ glas €1.575 €2.150 €3.100

Voorbeeldberekening: kosten zonder subsidie

Als je bijvoorbeeld in Gerkesklooster een woning (die gebouwd is tussen 1926 en 1970) met een woonoppervlak van 70 m2 wilt voorzien van spouwmuurisolatie dan kun je ervan uitgaan dat je iets meer dan €2.000 moet investeren in deze vorm van isolatie. De besparing die je kunt behalen is ook afhankelijk van of je woning een tussenwoning of hoekwoning is maar zal ongeveer €200 tot €300 per jaar zijn. Bij een groter vrijstaand huis ligt de besparing natuurlijk hoger; ongeveer 40% meer.

Een eventuele subsidie heeft geen effect op de besparing maar verbeterd het rendement; m.a.w. je hebt je initiële investering sneller terugverdient. Benieuwd naar wat jij precies kwijt bent? Vraag dan gratis isolatie offertes op.

Veelgestelde vragen – isolatie

Veelgestelde vragen – isolatie kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten