Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Fonds Energiebesparing Huursector (gesloten)

Verhuur je vijf of meer woningen en wil je die energiezuiniger maken? Dan kon je via het Fonds Energiebesparing Huursector (FEH) een lening met een lage rente krijgen om dit project te realiseren. Je komt in aanmerking als je huidige woningen na het plaatsen van isolatie energiezuiniger worden dan dat ze nu zijn.

Voor wie?

De FEH-regeling is er voor zowel gewone verhuurders als woningcorporaties. Het maakt niet uit of de huurprijs van je woningen boven of onder de liberalisatiegrens ligt. Waar je wel op moet letten is dat je een rechtspersoon bent, als particulier kom je niet in aanmerking. De regels kun je allemaal terugvinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Aanvragen

Je kunt de lening aanvragen voor maximaal 25% van de projectkosten. Let hierbij op dat er een maximum geldt van €15.000 per huurwoning. Je moet minimaal €25.000 aanvragen. Het maximale leenbedrag per aanvrager is €8 miljoen euro. Houd er wel rekening mee dat er in totaal €75 miljoen euro beschikbaar is voor FEH-leningen. Van dat bedrag is het overgrote deel gereserveerd voor woningcorporaties.

Voor het aanvragen van de FEH-lening had je tot en met 30 september 2019 de tijd.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten