Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Regeling groenprojecten (gesloten)

De regeling groenprojecten (categorie h3) was een initiatief van de overheid om belastingvoordeel te geven aan groene spaarders en beleggers.

Voorwaarden

De verbetering in de duurzaamheid van je huis moet worden aangetoond. Dit wordt gedaan met een rapport dat wordt opgesteld door een adviseur. Er wordt dan gekeken of de materialen die bij de werkzaamheden zijn gebruikt, ook duurzaam zijn. Mocht je dus bijvoorbeeld illegaal gekapt hout gebruiken, dan heb je al het werk voor niets gedaan.

Woon je in een huis dat een goede opknapbeurt kan gebruiken en dat een slecht energielabel heeft, dan is de regeling groenprojecten iets waar je zeker aan kan denken om het geheel financieel rond te krijgen.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten