Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE++ 2023)

Als je ondernemer bent of een non-profitorganisatie hebt, dan zijn er vanuit de overheid subsidies beschikbaar voor energiebesparing. De SDE++ (Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie) is daar een voorbeeld van en is deze regeling bedoeld voor hernieuwbare energietechnieken, zoals isoleren of zonne-energie. Elk jaar heb je twee keer de kans om een aanvraag te doen, namelijk in het voorjaar en najaar. Ook jaar in 2023.

Wees op tijd

Het aanvragen van de SDE++ subsidie is nogal een gedoe. Je kunt ervoor kiezen om dit uit handen te geven, maar je kunt het ook zelf doen.

Je kunt terecht op de website van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland. Hier staat alle informatie over deze regeling en kun je lezen voor welke projecten je een subsidie kunt krijgen.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten