Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Stimuleringsregeling Energieprestatie Huursector (gesloten)

De Stimuleringsregeling Energieprestatie Huursector (STEP) was bedoelt voor verhuurders van huurwoningen, specifiek in de gereguleerde huursector. De regeling begon in 2014 en kon je een aanvraag indienen tot en met 31 december 2017.

Wat krijg je?

De hoogte van de STEP-subsidie hing af van de Energie-Index van de woning. Als je bijvoorbeeld begint bij een Energie-Index van 2,11 en die is na het isoleren van het huis 1,40 geworden dan kreeg je een subsidie van €2.000. Ga je van een Index van 2,71 naar 1,20, dan kreeg je al gauw €4.500. Deze bedragen zijn voor particuliere verhuurders en wooncorporaties hetzelfde.

De aanvraag

De aanvragen voor de STEP-subsidie werden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland staan alle regels met betrekking tot het aanvragen van de subsidie.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten