Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Topsector Energieregelingen (TSE)

Topsector Energie wil plannen stimuleren die bijdragen aan schone energie. Het isoleren van panden is daar een goed voorbeeld van.

Onder de Topsector Energie zijn de Topconsortia voor Kennis & Innovatie te vinden (TKI’s). Deze richten zich op alles wat met ontwikkeling en innovatie te maken heeft. Dit gaat in samenwerking met overheden en het bedrijfsleven. De afdeling Energie & Industrie richt zich specifiek op verduurzaming met de focus op onder meer besparing.

Subsidies

Om ontwikkeling en innovatie te stimuleren zijn er vanuit de Topsector subsidies beschikbaar die via de RVO (zie: www.rvo.nl) aangevraagd kunnen worden. De subsidies zijn bedoeld voor innovaties die voor groen en groei gaan. Ook op het gebied van isolatie waardoor energie beter behouden wordt, zijn subsidies beschikbaar. Er is bijna €10 miljoen euro beschikbaar. Zie: www.topsectorenergie.nl.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten