Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL)

Ben je ondernemer en wil je duurzamer te werk gaan, bijvoorbeeld door jouw bedrijfspand te isoleren en energiezuiniger te maken? Dan is de VAMIL (Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen) iets voor jou.

Hoe werkt het?

Met de VAMIL kun je 27% van je investeringskosten afschrijven en je kunt zelf bepalen wanneer je dat doet. Let wel op: deze investeringskosten trek je af van de fiscale winst. Je krijgt dus geen geldbedrag terug.

Staat het op de lijst?

Voordat je een aanvraag doet is het noodzakelijk om na te gaan of de werkzaamheden die je aan je bedrijfspand wilt laten doen, ook vergoed worden. Vervolgens laat je de werkzaamheden beginnen aan je bedrijfspand.

Zie:
> VAMIL voor ondernemers
> Milieulijst

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten