Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Gemeente Amersfoort

Wordt jouw huis in de winter snel weer koud en juist te snel warm in de zomer? Dan zou je dit probleem kunnen oplossen door je woning te laten isoleren. Naast landelijke regelingen zoals de ISDE-subsidie kun je eventueel gebruik maken van een lokale regeling die aangeboden wordt door Gemeente Amersfoort.

Huidige regelingen in Amersfoort

Je kunt wellicht gebruik maken van de volgende regelingen:

  1. Subsidieregeling monumenten en beeldbepalende panden
    Heb je een monumentaal pand en wil je deze restaureren? Dan kun je subsidie krijgen van Gemeente Amersfoort. Bekijk website: www.amersfoort.nl/monumenten/.

Lees verder op de subsidies pagina van de gemeente Amersfoort.

Vragen?

Het is ook verstandig om na te gaan of je een eventuele vergunning nodig heb bij het laten plaatsen van bepaalde soorten isolatie zoals gevelisolatie. Een vergunningcheck kun je ook hier doen. Voor deze en andere zaken kun je contact opnemen met de gemeente of bel ze op telefoonnummer 14 033.

Isolatiebedrijf vinden in Amersfoort?

Sommige soorten isolatie is zelf uitvoerbaar, te denken valt aan zoldervloerisolatie bijvoorbeeld. Voor het laten plaatsen van onder meer spouwmuurisolatie zul je een bedrijf moeten inschakelen. Laat eens een gratis kostenoverzicht incl. de jaarlijkse besparingen maken door isolatiebedrijven uit Amersfoort. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten