Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Gemeente Eindhoven

Woon je in de gemeente Eindhoven en denk je eraan om je woning of kantoorpand te isoleren? Dan kan het zijn dat je naast de landelijke ISDE-subsidie ook een subsidie van de gemeente Eindhoven kunt krijgen.

Subsidies in Eindhoven

Op het moment is er vanuit de gemeente Eindhoven een subsidie voor eigenaren van monumentale panden.

  • Subsidie gemeentelijke monumenten
    Als je eigenaar bent van een gemeentelijk monument kun je een subsidie aanvragen en wordt je tegemoet gekomen in de onderhoudskosten. Zie website: eindhoven.nl/sgm

Let op eventuele vergunningen

Voordat je begint met het isoleren van je woning (ook als het niet om een monumentaal pand gaat), is het belangrijk dat je bij de gemeente Eindhoven nagaat of je daar geen vergunning voor nodig hebt. Je kunt de gemeente ook bellen op telefoonnummer 14 040.

Je kunt dit ook nakijken via een vergunningscheck. Voor vloerisolatie heb je in de meeste gevallen geen vergunning nodig, maar bij dak- of gevelisolatie is het verstandig om het na te kijken voordat je aan de werkzaamheden begint.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten