Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Gemeente Huizen

Woon je in Gemeente Huizen en wil je je woning isoleren? Dan krijg je in sommige gevallen, naast de landelijke ISDE-subsidie, ook een subsidie van de gemeente.

Alle huidige regelingen in Huizen

Op dit moment kun je gebruik maken van de volgende regelingen in Gemeente Huizen.

  • Subsidie woningisolatie
    Huiseigenaren kunnen gebruik maken van een gemeentelijke subsidieregeling, waar allerlei isolatiemaatregelen, zoals vloerisolatie, dakisolatie en isolerend glas onder vallen. Het subsidiebedrag is een vastbedrag per m2 en is er een maximaal bedrag van €1.000 per woning. Zie website: www.huizen.nl/subsidie-woningisolatie/
  • Subsidie eenvoudige energiemaatregelen
    Je kunt eenmalig €80 aan subsidie krijgen om kleine energiebesparende maatregelen te nemen. Het gaat om de aanschaf van leidingisolatie, radiatorfolie, tochtstrippen of ledverlichting. Een combinatie mag ook. Bekijk website: www.huizen.nl/eenvoudige-maatregelen

Vragen?

Vragen over de subsidieregelingen of vergunningen? Dan kun je het beste contact opnemen met Gemeente Huizen. Of bel telefoonnummer (035) 528 19 11.

Contactgegevens Gemeente Huizen

Graaf Wichman 10
1276 KB Huizen

Telefoonnummer: (035) 528 19 11
E-mailadres: gemeente@huizen.nl
Website: www.huizen.nl

Isolatiespecialist vinden in Huizen

Laat meerdere isolatiespecialisten uit Huizen je adviseren over de mogelijkheden met/zonder subsidie. Vraag gratis isolatie offertes op en vergelijk het aanbod in jouw regio om een betere keuze te maken.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten