Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Gemeente Rotterdam

Woon je in de stad Rotterdam of omgeving en ga je je woning isoleren? Dan kan het zijn dat je naast de landelijke ISDE-subsidie ook een gemeentelijke subsidie kan krijgen.

De regelingen in Rotterdam

Op dit moment kun je gebruik maken van de volgende regelingen die aangeboden worden door de Gemeente Rotterdam.

 1. Subsidie en lening voor woningverbetering
  Eigenaren waarvan de woning is aangewezen voor woningverbetering kunnen een subsidie en/of een lening krijgen. Bekijk website: www.rotterdam.nl/slwv/
 2. Subsidie isolatie kleine Verenigingen van eigenaars
  VvE-ers (max. 7 appartementen) kunnen subsidie krijgen als zij isolatiemaatregelen treffen. De regeling loopt tot en met 31 oktober 2022. Zie website: www.rotterdam.nl/subsidie-vve/
 3. Subsidie onderhoud monumenten
  Heb je een monumentaal pand en is het tijd voor onderhoud? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor subsidie. Zie website: www.rotterdam.nl/monumenten/

Vragen?

Heb je vragen over de regelingen? Of wil je checken of er een vergunning nodig is voor het laten plaatsen van isolatie? Neem dan contact op met de gemeente Rotterdam. Of bel 14 010.

Een isolatiebedrijf vinden

In Rotterdam en de omgeving zijn voldoende bedrijven te vinden die de isolatie kunnen uitvoeren. Voor je met een bedrijf aan de gang gaat kun je het beste eerst de prijzen en kwaliteit vergelijken om op deze manier de beste keuze te kunnen maken. Vraag gratis offertes op en vergelijk het aanbod.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende isolatiespecialisten