Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Bodemisolatie

Er zijn verschillende manieren om de bodem van je kruipruimte te isoleren. Zo zijn er isolatieschelpen die veelvuldig gebruikt worden maar ook bijvoorbeeld polystyreen chips: dit zijn een soort opvulchips, die ook bij postbedrijven worden gebruikt om pakketjes op te vullen. Bij deze manier van isoleren heb je echter dubbele laagdikte nodig om het gewenste resultaat te bereiken, aangezien de chips een lage isolatiewaarde hebben. Dit zou de nodige overlast kunnen veroorzaken in het geval je voor werkzaamheden je weer in de kruipruimte moet begeven.

Folie en parels

Bodemfolie wordt ook vaak toegepast bij het isoleren van de bodem. Bovendien zijn zogeheten thermoparels ook populair. Bij het isoleren met parels heb je slechts een enkele isolatielaag van 15 cm nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het gebruik van folie en parels heeft een gunstig effect op het vochtgehalte en de temperatuur van je woning.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten