Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Wandisolatie

Je (binnen)muren kunnen in de winter koud en kil aanvoelen. Daarom is het slim om de wanden en muren te laten isoleren. In dat geval wordt er bijvoorbeeld isolatieplaten van schuim tegen de wanden geplaatst, welke uitstekende isolerende eigenschappen hebben. Een ander voorbeeld van wandisolatie is PIR wandisolatie. PIR staat voor polyisocyanuraat en volgt de bekendere PUR isolatie op. Dit type isolatieplaat is erg dun en zal het je dus ruimte besparen. De handige klusser kan wandisolatie in zijn of haar woning zelf uitvoeren.

De voordelen van wandisolatie

Bij het isoleren van de wanden of muren wordt het geheel thermisch geïsoleerd, waardoor je veel energie bespaart. Dit scheelt weer in de stookkosten. Wandisolatie kan daarom ook worden gezien als een investering die je op een gegeven moment weer terugverdient. Door het plaatsen van wandisolatie vermeerder je ook de waarde van je woning.

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten