Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Subsidie-woningisolatie.nl Informatie en advies over de subsidieregeling voor woningisolatie!
Subsidie-woningisolatie.nl

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Je besluit dat het tijd wordt om je bedrijfspand te isoleren: nieuwe ramen en kozijnen, isolatie in het dak en ga zo maar door. De EIA-regeling is daarom erg handig om gebruik van te maken, want deze levert je zo een 14% voordeel op.

Hoe werkt het?

Die 14% van de investeringskosten voor een duurzame oplossing kun je aftrekken van je fiscale winst. Vanuit de Rijksoverheid wordt hier jaarlijks zo een €100 miljoen euro voor uitgetrokken. Het bedrag wordt jaarlijkse gepubliceerd in de Staatscourant. Als voorwaarde geldt dat je minimaal €2.500 moet investeren en dat het middel – in dit geval isolatie – op de energielijst van de RVO moet staan.

De aanvraag indienen

Het aanvragen van de EIA-regeling voor het isoleren van je bedrijfspand kun je binnen drie maanden na het geven van de opdracht doen. Hierbij moet je opletten dat het middel dat wordt gebruikt – het isoleren – nog niet eerder is toegepast. Let er ook op dat er meerdere subsidies en regelingen bestaan en dat je er maar één mag aanvragen. Je kunt dus niet de EIA-regeling én de milieu-investeringsaftrek (MIA) krijgen. Hierin zou je dus een keuze moeten maken om te kijken wat voor jouw bedrijf het voordeligst is.

Lees hier alles over de EIA: www.rvo.nl/eia

Wat kost isoleren?

Benader meerdere isolatiebedrijven voor gratis informatie en advies. Door het aanbod in jouw regio te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend vergelijken

Veelgestelde vragen over isolatie

Veelgestelde vragen over de kosten

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een erkende isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten